Picalo 3
                                                              

 

 

 

Interesses Robin Genealogie picalo Favorieten E-Cards casino Spelletjes Animations Animation 2 animations 3 animations 4 animations 5 feestdagen

 

Picalo 2 Picalo 3 Picalo 4 

Op les ging het soms weer goed en dan weer helemaal niet dan wou picalo alleen maar naar zijn broertje toe. Dus niet luisteren en alleen maar naar paco kijken ik kon dan hoog en laag springen maar luisteren ho maar.DSC00674.JPG (1348681 bytes)

Na een aantal weken was het tijd voor het examen van de A2 cursus. Ging er al heen van als dat maar goed gaat want hij wou voor die tijd al niet echt naar me luisteren. Marjolein moest als eerste het examen met paco doen en dat ging goed alhoewel paco keek wel aldoor naar de grond of er geen muizen waren maar zijn oefeningen deed hij perfect.  Nou en na een tijdje was picalo aan de beurt en waar ik al bang voor was gebeurde picalo keek alleen maar de plek waar paco zou moeten zijn. Marjolein had zich al achter een auto verstopt maar dat hielp niet echt. Mocht het later nog een keer proberen maar dat ging dus echt weer niet. Hij had er geen zin in. Iedereen was geslaagd maar picalo mocht het zaterdag overdoen.

 Mocht het toen de zaterdagmiddag nog een keer proberen en dan was paco er toch niet bij misschien zou het dan wel goed gaan. Na een hele tijd wachten want er was nog een B examen aan de gang. Die tijd heb ik goed gebruikt om nog wat met picalo te oefenen en toen had ik zijn aandacht helemaal dus goede hoop. Nou toen was het eindelijk zo ver we mochten het examen overdoen en picalo deed het geweldig  was helemaal  zijn aandacht. En hij is met glans geslaagd had voor 2 opdrachten zelfs een 10 geweldig. We konden door met de B cursus als ik dat zou willen. Heb een hele tijd getwijfeld of ik dat wel zou doen had al wel aangegeven dat ik het dan op de zaterdagmorgen wou doen maar of ik het echt zou doen wou ik nog even over  nadenken. Ik had daar nog geen echt besluit over genomen toen er een brief kwam dat ik op de zaterdag was ingedeeld voor de B cursus en dat heb ik toen maar gedaan.

Met Pascal ging het echter steeds slechter Marjolein heeft  toen na mijn vakantie in Limburg besloten DSC00663.JPG (1298512 bytes)dat Pascal maar moest inslapen en dat is toen op een dinsdagmiddag 2 november  ook gebeurd. Pascal is 15,5 jaar oud geworden en heeft altijd bij Marjolein gewoond ze is zelfs bij haar geboren .DSC00675.JPG (1971695 bytes) Pascal rust zacht en we missen je heel erg. 

Ik ben er bij gebleven samen met leonie een andere vriendin van Marjolein omdat we allebei veel voor pascal zorgte als Marjolein er niet was. Ik ben blij dat ik er bij was hoe moeilijk dat soms ook was omdat heel veel met het overlijden van Robin weer terug kwam. Maar het was goed zo . Pascal is heel rustig en vredig ingeslapen. Paco had echt zo van hee heel veel mensen leven de lol en had niet echt in de gaten gehad geloof ik wat er gebeurde. Picalo had ik voor pascal rust thuis gelaten. Maar ik moest daarna naar slenderen en heb hem toen nog even bij Marjolein gebracht en toen die binnen kwam ging hij ook echt even bij pascal kijken van wat is er met jouw aan de hand. wat Paco eigenlijk niet echt gedaan heeft.

Een paar weken later begonnen de lessen weer van de B cursus en daar heb ik dus geen spijt van gehad dat ik toch door ben gegaan  want picalo doet het zonder zijn broertje op les geweldig is een en al aandacht en doet zijn oefeningen perfect. We hebben nu een aantal lessen gehad en het gaat dus echt geweldig. Afgelopen zaterdag was er denk ik in een van de andere groepen een hondje loops of zo en toen was picalo echt een beetje vervelend iedereen had echt zo hee wat is er met  de rustige picalo aan de hand, nou dus een picalo die zo doet als er een loops teefje in de buurt is. Moeilijk en niet luisteren en janken en piepen wat hij dus daar ook deed. Maar als hij er weer bij was dan ging het als vanouds heel goed.

Ik moet nu iedere week naar intergratiecursussen om weer aan het werk te komen dus ik was vanmorgen vroeg weg gegaan Paco die hier ook was omdat Marjolein naar een cursus was het weekend. Marjolein zou de honden als ze terug was ophalen en dat zou rond een uur of tien zijn. Ik ben altijd pas smiddags weer terug . En toen ik terug kwam hadden de heren een kussen helemaal uit elkaar getrokken. De mooie hoes waar het kussen inzat was gelukkig nog heel want die had ik van Mijn zus gekregen en dat had ik heel erg gevonden als dat kapot was geweest maar dat was gelukkig niet zo. Wat een zootje was dat zeg. Marjolein had ze mee genomen naar de paarden dus ze waren er nog niet. Nou ik heb toen nog wat voor mezelf gedaan en naar mijn soap gekeken. Toen Marjolein Picalo terug kwam brengen en ik haar vroeg hoe laat ze terug was gekomen bleek dat 's middags pas om half 3 te zijn. Dus dat verklaard van dat kussen heel veel ze hebben zich verveeld dus en wat is er dan niet leuker om een kussen uit elkaar te trekken. Een paar weken geleden hadden ze dat ook gedaan toen ik voor de eerste keer naar deze cursus moest.  Toen hadden ze een kapok kussen uit elkaar getrokken de troep daarvan was een stuk erger dan deze keer. maar toch.

 

Start Omhoog Picalo 2 Picalo 3 Picalo 4