Picalo 4
                                                              

 

 

 

Interesses Robin Genealogie picalo Favorieten E-Cards casino Spelletjes Animations Animation 2 animations 3 animations 4 animations 5 feestdagen

 

Picalo 2 Picalo 3 Picalo 4

Dat alleen blijven als ik naar Ede moest ging steeds beter. Ook als picalo en paco samen waren.

OP les ging het ook goed hij kom niet zo erg goed opschieten met een andere hond die moesten dan ook echt niet te veel bij elkaar in de buurt komen anders ging het ook echt fout.  Na een tijdje was er een keer een loops teefje in een ander veld geweest en toen begon picalo echt vervelend te doen wou weer niet luisteren en dat is na die tijd nooit weer helemaal goed gekomen heel erg jammer. Toch deed picalo heel erg goed zijn best en deed hij een aantal oefeningen heel erg goed.  Toen was het tijd om examen te gaan doen en ja hoor picalo had zijn dag weer niet en wou niet echt goed luisteren. Het werd weer een puinhoop en gevolg was dat hij dus weer zakte voor zijn B diploma. Gelukkig was er nog een groep die op de maandagavond ook trainde en daar mochten we nog een paar keer mee oefenen en nog een keer het examen overdoen. En toen deed picalo het echt geweldig. Een hond was er niet op het examen en daardoor waren de andere honden vaak erg onrustig als hij er wel was en dat was een geluk voor ons. Een hond moest nog een oefening nog overdoen omdat er toen heel veel rook bij hem in de buurt kwam en dat ging toen fout omdat de hond schrok en dacht dat dat er ook wel een knal zou komen hij was bang voor vuurwerk. Maar de rest was geslaagd met hele mooie cijfers.

Ik ben daarna opgehouden met lessen met Picalo  ook omdat de hondenschool naar bennekom ging verhuizen en dat was mij nou net iets te verweg. Ik had heel graag nog een cursus behendigheid met picalo gedaan. Misschien doe ik dat nog wel eens met hem.

We zijn nou wel een paar jaar verder. Picalo en Paco zijn nu 3 jaar en het gaat nog steeds heel erg goed met hun. Pas geleden ben ik verhuisd omdat mijn huis gesloopt gaat worden dat gebeurd half oktober (2006). Picalo vond het inpakken heel moeilijk snapte er ook niets van en vond gewoon naar en niet leuk. Werd daar ook echt heel onrustig van.

Marjolein ging een dag voor mijn verhuizing met edmund haar duitse vriend weg en had ik Paco er bij. Daar was ik nou niet echt blij mee. Marjolein die net zelf ook net verhuisd was om de zelfde rede. Ik heb op de dag van de verhuizing beide honden in haar huis gezet en ze weer opgehaald toen we alles in mijn wisselwoning weer wat op orde hadden. Ze vonden het wel erg raar geloof ik maar waren wel blij dat er zo veel ruimte was in huis en dat ze echt goed konden spelen in huis.  Met al die ruimte ben ik ook heel blij maar vind het toch heel erg dat mijn leuke huisje gesloopt gaat worden terwijl ik ook echt uitkijk naar mijn nieuwe mooie grote huis wat gebouwd gaat worden. Denk dat Picalo dat ook heel fijn zal vinden al die ruimte die we dan krijgen.

 

Het is nu januari 2007 en dat een paar maanden na de verhuizing . Mijn oude huis is alweer een paar maanden geleden gesloopt was niet leuk om te zien toen hij gesloopt werd. Picalo heeft het hier erg naar zijn zin kan hier heerlijk in huis spelen is daar ook de ruimte voor wat hij niet had in mijn oude huis. Wandelen hier in de buurt is niet zo erg leuk. Dat vind picalo ook hij wil graag weer terug naar onze oude buurt als ik een beetje die kant op ga dan probeert hij vaak om weer die kant op te gaan wat meestal niet lukt omdat ik er niet heen hoef. Op nieuwjaarsdag ben ik samen met picalo op de fiets naar de dreijen geweest en hij was zo blij dat hij daar weer even lekker los kon rennen die wandeling missen we beide erg.

Picalo en Paco zijn nu 4 jaar en het gaat heel erg goed met ze. gaan zo af en toe met ze naar de rijn en dat vinden ze heerlijk lekker langs het strandje rennen en zeker als er golven van een boot is dan hard langs de kant rennen en happen naar de golven. Het leven is nu een feest voor ze zoals het vroeger in spanje een hel was.

 

Het is nu begin juli en we zijn al bijna een jaar  weer weg uit ons oude huis. De bouw voor de nieuwe huizen zijn net begonnen. Ik hoop dat ik volgend jaar voor of na de bouwvak naar mijn nieuwe huis kan verhuizen. Daar kijk ik erg naar uit. Picalo vind de ruimte in dit huis nog steeds erg prettig en wil nog vaak richting de oude buurt.  Paco logeert hier ook weer gaat goed een paar maanden zag hij een kat en kwam met zijn poot achter mijn voet en ik was er niet op verdacht en voor ik het wist lag ik met mijn gezicht op de grond niet echt leuk. gelukkig niets gebroken wel een enorme bult op mijn voorhoofd en mijn neus was wat kapot. Later kreeg ik ook een paar prachtig blauwe ogen. Zag er echt niet uit. veel mensen zag je kijken hee die is in mekaar geslagen of zo. nou dus echt niet. Maar alles gaat nu weer goed. Paco is ook weer wat rustiger geworden luistert ook beter want de angst om te vallen zit er nog behoorlijk in.

Start Omhoog picalo 5Picalo 2 Picalo 3 Picalo 4