robin2 robin2

Interesses Robin Genealogie picalo Favorieten E-Cards casino Spelletjes Animations Animation 2 animations 3 animations 4 animations 5 feestdagen

 

robin2 robin3 Robin4

 

Alles liep rustig tot en met Kerst 2002. Daarna kwam er een moeilijke tijd voor robin als voor mezelf.

Op 2de Kerstdag vond mijn moeder bij robin een aantal grote en kleine bulten op zijn rug die er raar uitzagen. Toch maar even naar de dierenarts gegaan na de kerst voor de zekerheid. Het waren 6 gezwellen vertelde de dierenarts maar of het goed of kwaadaardig was kon ze niet zeggen maar ze moesten er wel uitgehaald worden. En als het kon zo snel mogelijk om dat er 10 dagen daarvoor nog niets te voelen was geweest.

Het kon niet eerder dan 8 januari vond ik eigenlijk te lang maar het kon gewoon niet anders. Er had gewoon niemand anders eerder tijd om het te doen daar moest ik me  bij neerleggen hoe moeilijk dat op dat moment ook even was.

Nou op 8 januari is het dus gebeurd ik mocht er bij blijven en dat vond ik heel prettig . Robin heeft een licht roesje gehad zodat hij lekker sliep terwijl ze de gezwellen met een plaatselijke verdoving weghaalden. Helaas waren een aantal flink gegroeid en nog een heleboel bijgekomen in totaal zijn er 15 gezwellen weggehaald maar de dierenarts was bang dat het wel eens heel kwaadaardig kon zijn maar zeker wist hij het niet daarom zijn er een aantal naar Utrecht gestuurd . De hechtingen zouden er 10 dagen later  uitgehaald 33.jpg (6408315 bytes) worden en dan had hij ook wel de uitslag.

 

Robin heeft die 10 dagen een kap om gehad waar hij zich aardig goed mee redden. Heeft nooit geprobeerd om hem er af te krijgen hij heeft het gewoon geaccepteerd dat hij om moest. Vaak als je in de weg stond duwde hij gewoon door van ik moet er langs  dus je gaat maar aan de kant en dat ging echt niet altijd rustig. Hij had helemaal geen pijn en was gewoon zo als hij altijd was vrolijk en opgewekt.

Na 10 dagen zijn de hechtingen er dus uitgehaald en de uitslag was er ook en die was niet best. Het was heel erg kwaadaardig. Robin had de huidvorm die erg zeldzaam is en  deze kanker komt bij de meeste honden in de organen voor. Helaas waren er 2 gezwellen blijven zitten en die zijn er alsnog uit gehaald dus moest robin nog eens 10 dagen de kap op wat ook weer heel goed ging.  

Er was gewoon niets over te zeggen hoe het verder zou gaan verlopen als het maar niet in zijn longen zou komen want  dat was de grootste angst van de dierenarts.9.jpg (8711975 bytes)

Er is besloten dat robin gewone medicijnen zou krijgen waar hij er 2 van moest hebben en de eerste week iedere dag daarna is het om de dag geworden verder kreeg hij daar bij iscadoor injecties dat is een homeopathisch geneesmiddel dat bij kanker gebruikt word,  de ziekte wel kan verlichten of tijdelijk tot stilstand kan brengen. die kreeg hij eerst 1 keer in de week dat is later 2 keer in de week  maar dan 2 keer een halve dosis geworden ik mocht het zelf doen maar had toch liever dat zij het zouden doen. Er is toen afgesproken dat  ik met robin iedere maandag en donderdag zou komen en dat de assistentes hem zijn injecties zouden geven en  hij dan om de 3 weken voor controle bij de dierenarts moest komen.

Ik zag dat nou niet echt zo zitten om het zelf te doen omdat robin nogal eigenwijs is  en zulke dingen echt tegenwerkte zo van ik sta aan het ene eind van de kamer en robin staat aan de andere kant  en probeer hem dan maar eens zijn injecties te geven dat lukt echt niet. dat was bij alles zo waar robin geen zin in had hem inspuiten tegen vlooien was ook een ramp wou hij niet en dat lukte dan ook niet . Robin had ook een vlooienallergie dus hij mocht gewoon geen vlooien hebben dus heb ik op aanraden van de dierenarts hem iedere dag altijd door zijn eten een teentje knoflook gegeven hij vond het heerlijk  en het hielp ook nog . hij rook uit zijn bek altijd lekker naar knoflook en de vlooien bleven weg.

Start Omhoog robin2 robin3 Robin4